Lesuren gewijzigd + inschrijven terug mogelijk

Beste leden,

Vanaf heden kan u zich terug inschrijven voor alle klassen.
Alle inschrijvingen voor pups, gev. pups + fun klas voor week van wo 13/1 en za 16/1 zijn verwijderd. U dient zich verplicht opnieuw in te schrijven.

Omdat het vanaf heden mogelijk is om met meer dan 2 groepjes simultaan te trainen zijn de lesuren gewijzigd. Het is evenwel nog steeds niet mogelijk om met meer dan 3 mensen + 1 instructeur in 1 groep te staan.

U kan de lesuren hier bekijken: https://hsamicus.be/informatie/lesuren .

Inschrijven is nog steeds verplicht (ook voor de gratis proefles) via https://hsamicus.be/corona . Het inschrijvingsformulier heeft een lichte wijziging ondergaan waardoor het duidelijker geworden is of je inschrijving aanvaard is.

Indien je een inschrijvingsnummer krijgt (een nummer groter dan 7000), dan is je inschrijving aanvaard. Normaliter zou u hiervan een bevestigingsmail ontvangen. Vanaf heden is er ook een blauwe knop waarbij je de bevestigingsmail nogmaals kan verzenden.

Indien u geen inschrijvingsnummer ontvangen heeft kan u niet mee trainen. Per groep worden slechts 3 geleiders toegelaten en uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk.

Indien u de bevestigingsmail niet ontvangt, gelieve dan bij spam te kijken. Indien u nooit een e-mail van de hondenschool ontvangt (ook niet bij spam), gelieve dan zelf een e-mail te sturen naar administrator@hsamicus.be . Vervolgens ontvangt u wel de e-mails van de hondenschool.

We verwachten ook dat iedereen die komt trainen (m.u.v. de gratis proefles) een geldig lidkaart heeft. Indien u nog geen lid bent kan u een activatiecode verkrijgen in de kantine die u kan invullen via https://hsamicus.be/inschrijven .

Vanaf heden kan u zich terug inschrijven voor alle klassen.
Alle inschrijvingen voor pups, gev. pups + fun klas voor week van wo 13/1 en za 16/1 zijn verwijderd. U dient zich verplicht opnieuw in te schrijven.

Per e-mail ontvangt u het terrein waar uw training zal doorgaan.

Hieronder een overzicht van de beschikbare terreinen:

  • agility plein 1
  • agility plein 2
  • plein obedience 1
  • plein obedience 2
  • puppy plein
  • plein debutanten
  • plein p2
  • Brevet-C plein

Opmerking voor gevorderde puppies: de groepen die eindigen op (overgang) zijn voorbehouden aan de geleiders die gaan oefenen op de overgang.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van HS Amicus Groot Ranst