Info

Hondenschool Amicus Groot Ranst legt de nadruk op het creƫren van een vertrouwensband tussen de hond en de geleider. De beste manier om dit te bereiken is vanaf de puppyklas intensief met zowel hond als geleider bezig te zijn om zo stap voor stap een gehoorzame hond te krijgen.

Wij werken op een beloningsgerichte manier. Dit wil zeggen dat we de hond eerder gaan belonen voor het vertonen van goed gedrag dan dat we telkens gaan corrigeren bij het vertonen van slecht gedrag. Bovendien proberen wij het aantal honden per groep te beperken zodanig dat de instructeur ook nog individuele begeleiding kan geven.

Gelieve steeds in het bezit te zijn van “poepzakjes” en deze ook te gebruiken aub. De “volle” zakjes kunnen gedeponeerd worden in de emmers op de parking en de plasweides en in de blauwe vuilbakjes.  Zo houden we het voor iedereen proper. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt (exclusief verplichte verzekering)

 Lidmaatschap (per 12 maanden)
Basisabonnement90 euro
Gezinsabonnement110 euro

Gratis proefles

De proefles is voorzien voor honden van alle leeftijden (zowel puppy’s als oudere honden).

Er is geen betere manier om een eerste indruk van een hondenschool te krijgen dan door het volgen van een proefles. Op deze manier kan u kennis maken met de manier van lesgeven en kunnen onze instructeurs een eerste beeld vormen van uw hond.

Om praktische redenen vragen wij om de eerste les twintig minuten op voorhand aanwezig te zijn zodat het vaccinatieboekje ingekeken kan worden en er een aantal algemene inlichtingen gegeven worden.

Verplichte inentingen

Bij de inschrijving op onze hondenschool vragen wij naar het vaccinatieboekje van uw hond. Op die manier kunnen de instructeurs nagaan of de hond alle verplichte inentingen heeft gekregen.

Ook bij een hernieuwing van het lidmaatschap dient het vaccinatieboekje opnieuw aan een instructeur getoond te worden.

Verplichte vaccinaties voor pups

Trainingen

Uw eerste les

Als uw hond alle verplichte inentingen heeft gekregen zoals hierboven beschreven mag uw hond deelnemen aan de lessen.

Gelieve volgende zaken mee te brengen:

  • vaste halsband met lijn
  • speelgoedje
  • snoepjes

De eerste les is een gratis proefles. Na de proefles kan u volledig vrijblijvend lid worden door in de kantine een inschrijvingsformulier op te halen.

Voor elke les

Poepzakjes meebrengen

Registreer u online voor elke les en zorg dat u een geldig lidmaatschap heeft.

Test sociaal gedrag

Lees meer

Gehoorzaamheidsbrevet

Lees meer

Lesuren

Bekijk hier de lesuren voor de verschillende disciplines.

Dierenarts van wacht

Check je chip

Verplichte verzekering per geleider

Huishoudreglement

Bekijk het huishoudreglement en het corona reglement