Corona update: aflassing evenementen

Beste leden,

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen in provincie Antwerpen mogen we momenteel geen evenementen en ‘wedstrijden’ meer organiseren.

Het slechte nieuws is dat we dan ook verplicht zijn om onze test sociaal gedrag, het brevet, de TAP en het clubkampioenschap uit te stellen.

Het goede nieuws is dat we nog steeds les kunnen blijven geven en dat de kantine, weliswaar met strengere regels, geopend kan blijven.

De deelnemers voor de test sociaal gedrag, het brevet en de TAP zullen nog individueel verwittigd worden. We hebben momenteel spijtig genoeg nog geen zicht op een nieuwe datum.

Het coronareglement zal wederom aangepast moeten worden en zal jullie binnenkort opnieuw doorgestuurd worden. In grote lijnen zijn de aanpassingen als volgt:

  • ieder lid dient te allen tijde het mondmasker te dragen ( zowel buiten als op de terreinen)
  • het mondmasker mag enkel worden afgezet als u plaatsneemt aan een tafel om iets te drinken/ snoepen
  • er mogen slechts vier personen aan tafel zitten tenzij het gaat om een gezin ( dan zijn er meerdere personen toegestaan)
  • de registratieplicht blijft behouden en de gegevens dienen 4 weken bijgehouden te worden
  • de kantine dient gesloten te zijn om 23.00u en om 23.30u dient iedereen braaf thuis te zitten

Onze oprechte dank om deze maatregelen zo goed na te leven! Het is een plezier voor onze instructeurs, medewerkers en het bestuur dat onze leden zich hier zo goed aan houden :)!

Hopelijk geraken we met deze maatregelen snel door deze crisis! Hou het allemaal gezond 🙂

Het bestuur