Update corona: kantine open vanaf 19 juni 18.00u

Beste leden,

Na goedkeuring van de gemeente zal onze kantine op vrijdagavond 19 juni vanaf 18.00u terug geopend worden mits het respecteren van de coronamaatregelen:

  • er dient 1,5 meter afstand tussen de verschillende tafels te worden gerespecteerd
  • er is een maximum aantal van tien personen per tafel toegestaan
  • enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan en iedereen moet aan zijn eigen tafel blijven zitten
  • er is geen bediening aan de bar toegestaan noch is het toegelaten om aan de bar te zitten
  • toeschouwers voor de lessen zijn welkom doch deze zullen op het terras moeten vertoeven (staande toeschouwers mag nog niet)

Corona hoeft ook niet altijd achteruit gaan te betekenen… in tegenstelling tot vroeger zullen jullie nu aan tafel bediend worden door één van onze ‘obers’


Voor wat betreft de verdere planning van de lessen, is het nog steeds verplicht om voorafgaandelijk aan de lessen in te schrijven aangezien de groepen nog steeds beperkt moeten blijven om de social distance te kunnen garanderen

Stijn is momenteel volop bezig om het inschrijvingssysteem aan te passen en we zullen een update publiceren zodra dit mogelijk is! We zouden ook willen vragen, indien u niet kan komen en ingeschreven bent, om gebruik te maken van de functie ‘uitschrijven’ die u kan vinden in de e-mail van de bevestiging van de training. Op die manier voorkomen we dat we leden teleur moeten stellen die geen plaats hebben en er andere leden niet komen opdagen op de trainingen waarvoor ze zijn ingeschreven.

De bedoeling is dat tot en met zaterdag ‘de huidige uren en groepen’ behouden blijven en dat vanaf zondag 21 juni opnieuw de ‘aangepaste lesuren’ zullen worden toegepast. die u in de loop van deze week zullen worden meegedeeld.

Vriendelijke groeten,

Het bestuur