Opstart puppylessen

Update corona:

Beste leden,

Na kennisgeving door de KKUSH en na toelating door de gemeente, hebben wij beslist om vanaf zaterdag 12 december a.s. terug te starten met de puppylessen.

Hoewel we weten dat er zeer veel leden staan te popelen om opnieuw te kunnen trainen, zijn de voorwaarden nog steeds zeer streng en is het momenteel dan ook niet mogelijk om de lessen voor alle klassen al opnieuw op te starten.

Het is slechts toegelaten om met één instructeur en drie geleiders te trainen op de terreinen van de hondenschool zodat het praktisch niet haalbaar is om alle klassen momenteel te laten trainen. Bovendien vraagt de KKUSH ook uitdrukkelijk om voorrang te verlenen aan de puppyklassen.

De ICT verantwoordelijke is momenteel bezig met het inschrijvingssysteem te updaten voor de puppylessen die zaterdag opnieuw van start zullen gaan. Er dient dus nog steeds voorafgaandelijk aan iedere les te te worden ingeschreven ( bij niet- inschrijving kan u niet deelnemen). De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

 • vooraleer het terrein te betreden dient iedere geleider zijn handen te ontsmetten ( er wordt alcoholgel voorzien aan de ingang van de terreinen)
 • elke geleider dient vanaf het verlaten van zijn voertuig een mondmasker te dragen tot op het ogenblik dat hij na de training terug in zijn voertuig plaatsneemt
 • de lesuren worden zo georganiseerd dat de verschillende groepjes niet met elkaar in contact kunnen komen
 • na de training dient elke geleider onmiddellijk de terreinen te verlaten en zich naar zijn/ haar voertuig te begeven (er mogen op de parking ook geen contacten plaatsvinden)
 • te vroeg aangekomen geleiders wachten in de auto
 • de pup kan worden uitgelaten op de plasweide indien de afstand van 1,5 meter wordt gerespecteerd
 • er zal één instructeur lesgeven op het terrein aan de zijde van de manége (de personen die aldaar les zullen volgen dienen zich aan de rechterzijde van de parking te parkeren)
 • er zal één instructeur lesgeven op het terrein voor de kantine ( de personen die aldaar les zullen volgen dienen zich naast de hangars te parkeren)
 • tijdens de training dient te allen tijde de afstand van 1,5m gerespecteerd te worden
 • er mag geen publiek aanwezig zijn tijdens de trainingen zodat er van elk gezin ook steeds maar één geleider tegelijkertijd een training kan volgen
 • op de parking dient er een minimale afstand van 3 meter te worden gerespecteerd tussen de geparkeerde voertuigen
 • KKUSH heeft gevraagd om een coronaverantwoordelijke aan te duiden: Mondelaers Juliette – 0472/21.45.67

INSCHRIJVEN VOOR DE PUPPYLESSEN KAN HEDEN

Inschrijven kan via https://hsamicus.be/corona .

Er wordt een aparte groep voorzien voor de geleiders die voor de eerste keer met hun pup komen trainen, namelijk ‘de babyklas’ om 09.00u.

We vragen uitdrukkelijk hiermee rekening te willen houden en deze groep voor te behouden voor geleiders die voor de eerste keer aanwezig zijn.

Het is nog steeds verplicht om uw vaccinatieboekje mee te brengen voor de eerste les zodat nagekeken kan worden of alle inentingen in orde zijn.

Wij hopen op uw begrip en vinden het uiteraard zeer spijtig dat we niet alle leden onmiddellijk terug kunnen laten starten.We duimen allemaal dat de coronacijfers de goede richting uit zullen blijven gaan zodat we spoedig meer versoepelingen zullen krijgen en de verschillende klassen terug kunnen worden opgestart.We houden jullie verder op de hoogte 🙂