Nieuwe trainingsuren voor de gevorderde puppyklas

Vanaf woensdag 16 juli vinden er lessen voor de gevorderde puppies plaats. Deze zullen op woensdagavond doorgaan vanaf 20.00u en op zondagochtend vanaf 10.30u.

De trainingsuren voor de puppies blijven hetzelfde. Zij trainen vanaf 19.30u op woensdagavond en vanaf 10.00u op zondagochtend.

3 Comments

 1. sven sebrechts

  hallo

  ik heb een boeren fox van ongeveer 12 weken en zou graag naar de hondenschool komen ,wanneer zou het best zijn dat ik eens langskom ?

 2. admin

  Beste,

  Je kan in de puppyklas starten vanaf 12 weken. Naargelang de vorderingen die jouw hond maakt, blijf je ongeveer tot 18 weken in de puppyklas.

  Na toestemming van de instructeur kom je dan in de gevorderde puppyklas ( prejunioren) terecht. Hier blijf je ongeveer tot jouw hond 25 à 26 weken oud is. Ook hier moet je toestemming krijgen van de instructeur om naar de junioren over te gaan.

  Er worden dus tussen deze verschillende klassen geen ‘officiële’ proeven afgenomen. Dit begint pas bij de overgang van junioren naar de B- klas.

  Uiteraard vormen deze leeftijdsgrenzen slechts richtlijnen. Er kan altijd van worden afgeweken als de hond vroeger rijp is om naar een hogere klas over te stappen. Ook omgekeerd kan men deze termijnen verlengen als blijkt dat de hond nog niet klaar is om de overstap te maken naar een andere klas.

  Moest je nog verdere vragen hebben, kan je ons altijd contacteren.

  Met vriendelijke groeten,

  Hondenschool Amicus

 3. K. Van Hoof

  Hoelang moet men bij de puppies blijven, en eens bij de prejunioren, wanneer mag je dan naar de junioren? Zijn hiervoor al proeven vereist?

  Groeten

Leave Comment