Beperkte heropening hondenschool

Beste leden,

Naast de puppies worden er vanaf volgende week ook lessen georganiseerd voor de gevorderde puppies en de juniors. Inschrijven voor elke training is verplicht via https://hsamicus.be/corona .

Buiten de inschrijvingen voor elke training via https://hsamicus.be/corona dient u ook lid te zijn van de hondenschool om de trainingen te mogen bijwonen. U kan lid worden via https://hsamicus.be/inschrijven . De activatiecode kan u in de kantine verkrijgen. U heeft recht op 1 gratis proefles alvorens lid te worden.

De puppies trainen voorlopig op zaterdag, de gevorderde puppies op woensdag en de juniors tot slot op zondag.

Gelieve de lesuren pagina te raadplegen voor een overzicht.

Als u zich inschrijft in een oneven groep traint u aan de kantine en parkeert u ook uw wagen daar. Even groepen trainen aan de kant van de manage en parkeren ook hun wagen daar.

Het is slechts toegelaten om met één instructeur en drie geleiders te trainen op de terreinen van de hondenschool zodat het praktisch niet haalbaar is om alle klassen momenteel te laten trainen.

Gelieve rekening te houden met volgende zaken:

 • vooraleer het terrein te betreden dient iedere geleider zijn handen te ontsmetten ( er wordt alcoholgel voorzien aan de ingang van de terreinen)
 • elke geleider dient vanaf het verlaten van zijn voertuig een mondmasker te dragen tot op het ogenblik dat hij na de training terug in zijn voertuig plaatsneemt
 • de lesuren worden zo georganiseerd dat de verschillende groepjes niet met elkaar in contact kunnen komen
 • na de training dient elke geleider onmiddellijk de terreinen te verlaten en zich naar zijn/ haar voertuig te begeven (er mogen op de parking ook geen contacten plaatsvinden)
 • te vroeg aangekomen geleiders wachten in de auto
 • de pup kan worden uitgelaten op de plasweide indien de afstand van 1,5 meter wordt gerespecteerd
 • er zal één instructeur lesgeven op het terrein aan de zijde van de manége (de personen die aldaar les zullen volgen dienen zich aan de rechterzijde van de parking te parkeren)
 • er zal één instructeur lesgeven op het terrein voor de kantine ( de personen die aldaar les zullen volgen dienen zich naast de hangars te parkeren)
 • tijdens de training dient te allen tijde de afstand van 1,5m gerespecteerd te worden
 • er mag geen publiek aanwezig zijn tijdens de trainingen zodat er van elk gezin ook steeds maar één geleider tegelijkertijd een training kan volgen
 • op de parking dient er een minimale afstand van 3 meter te worden gerespecteerd tussen de geparkeerde voertuigen
 • KKUSH heeft gevraagd om een coronaverantwoordelijke aan te duiden: Mondelaers Juliette – 0472/21.45.67
 • Het is nog steeds verplicht om uw vaccinatieboekje mee te brengen voor de eerste les zodat nagekeken kan worden of alle inentingen in orde zijn.

Wij hopen op uw begrip en vinden het uiteraard zeer spijtig dat we niet alle leden onmiddellijk terug kunnen laten starten.We duimen allemaal dat de coronacijfers de goede richting uit zullen blijven gaan zodat we spoedig meer versoepelingen zullen krijgen en de verschillende klassen terug kunnen worden opgestart.

We houden jullie verder op de hoogte 🙂

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van HS Amicus Groot Ranst